Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό)

Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό)

Θύμα βανδάλων έπεσε το χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη στο Γηροκομείο. Άγνωστοι πήγαν στην πλατεία και προχώρησαν σε φθορές των κατασκευών που υπήρχαν εκεί, κάνοντας ζημιές στα ξύλινα σπιτάκια, αλλά και γενικότερα στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι καταστροφές αυτές, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν έγιναν σε μία νύχτα, αλλά οι άγνωστοι πρέπει να έκαναν αρκετές επισκέψεις στον χώρο, καθώς το χριστουγεννιάτικο χωριό δεν λειτουργούσε εδώ και μέρες, όμως, οι κατασκευές είχαν αφεθεί εκεί.

Οι ζημιές είναι σημαντικές και θα χρειαστεί την νέα χρονιά τα μέλη του μορφωτικού συλλόγου που φτιάχνουν από μόνοι της το σκηνικό αυτό και την όμορφη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, να προχωρήσουν σε επιδιορθώσεις ή και ανακατασκευές των σπιτιών και της φάτνης.

Οι εικόνες του δημοσιογράφου Τάσου Αγγελόπουλου που ανέβασε στο facebook προκαλούν σίγουρα θλίψη.

Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό) Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό) Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό) Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό) Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό) Πάτρα - Βάνδαλοι μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη (φωτό)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης