Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πτώχευση Καλογρίτσα: Ήθελε να συμμετέχει στην Πατρών – Πύργου

Πτώχευση Καλογρίτσα: Ήθελε να συμμετέχει στην Πατρών - Πύργου

Σε χρονικό ενός προαναγγελθέντος επιχειρηματικού θανάτου, παραπέμπει η είδηση κατάθεσης πτώχευσης από την εταιρεία «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα.

Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη εταιρεία είχαν αρχικά δοθεί 4 εργολαβίες της Πατρών – Πύργου ενώ στη συνέχεια ο "Τοξότης» κρίθηκε έκπτωτος με την εταιρεία να βγαίνει πλήρως
εκτός έργου τελεσίδικα – πάλευε για μία έστω από τις εργολαβίες – τον Δεκέμβρη του 2019.

Κατατέθηκε η πτώχευση – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΜΗ

Σε κατάσταση πτώχευσης τέθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η εταιρία «Τοξότης Α.Ε.» ύστερα από απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Την 23/12/2019 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2033949, και στη μερίδα της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τον διακριτικό τίτλο «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.» και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 121913801000, η από 18/11/2019 Αίτηση της Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΛΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, που κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας), με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης 103333/2019 & Ειδικό Αριθμό Κατάθεσης 866/2019, σύμφωνα με την οποία ζητείται:

Να γίνει δεκτή η αίτηση και να κηρυχθεί η καθ’ ης ανώνυμη εταιρεία σε κατάσταση πτώχευσης.

Να ορισθεί ημέρα παύσης των πληρωμών η 5η Ιουλίου 2019.

Να διορισθεί Εισηγητής Δικαστής της πτώχευσης και προσωρινός σύνδικος της πτώχευσης.

Να ορισθεί χρόνος συνέλευσης των πιστωτών για την εκλογή οριστικού συνδίκου και τη σύνταξη του πίνακα των πιστωτών.

Να διαταχθεί η σφράγιση της περιουσίας της καθής και να επιβληθεί η δικαστική δαπάνη σε βάρος της πτωχευτικής περιουσίας.

Η Γραμματέας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όρισε την συζήτηση της παραπάνω αίτησης για την 08/01/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00, Πινάκιο Ρ1/5 (κτίριο 6, αίθουσα 12).


Πηγή

Διαβάστε Επίσης