Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σουρωτήρι… εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο)

Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο)

Το Σουρωτήρι είναι το πιο δημοφιλές μουσικό μεζεδοπωλείο της Πάτρας, λόγω του απίστευτου κεφιού και της παρεΐστικης ατμόσφαιρας που δημιουργείται μπαίνοντας σε αυτό.

Αγαπημένο στέκι της νεολαίας για πάρα πολλούς λόγους και σίγουρα μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Ένας χώρος για όλους αυτούς που θέλουν να απολαύσουν ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, με τραγούδια που ξεσηκώνουν. Η διασκέδαση έντονη, τα πιάτα χορταστικά, οι γεύσεις γνώριμες, και το ποτό να ρέει άφθονο.

Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο)

Στο Σουρωτήρι γίνεσαι μέρος της πιο όμορφης και ξεσηκωτικής εμπειρίας νυχτερινής ψυχαγωγίας.

Τα βράδια στήνεται το απόλυτο σκηνικό διασκέδασης στο στέκι της Κολοκοτρώνη. Το περασμένο Σάββατο ήταν όλοι εκεί και το γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα. Οι φωτογραφίες "τσάκωσαν" χαρούμενες φατσούλες που πόζαραν με το πιο γλυκό τους χαμόγελο….

Σουρωτήρι… έχει αποδείξει την αξία του στη διασκέδαση!

Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο)
Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο) Σουρωτήρι... εκεί που η νεολαία ξενυχτά! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης