Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά… επαναλαμβάνεται (φωτο)

Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο)

Έναν μουσικοθεατρικό απολογισμό για τους έρωτες, τους χωρισμούς, τα λεφτά, την επικαιρότητα, τις φιλίες, την τηλεόραση, τη μουσική, την αγάπη, το μίσος, τα πάθη, τα λάθη, τα καλά, τα αξέχαστα, τα όμορφα, τα άσχημα, την πολιτική, την καθημερινότητα, την Ελλάδα και τον κόσμο για την χρονιά που πέρασε διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή το Quinta Jazz Bar & Restaurant.

Ήταν ένα event το οποίο θα λάβει χώρα όλες τις Κυριακές του Γενάρη με στόχο να αποχαιρετήσουμε σωστά την παλιά χρονιά και να βιώσουμε τη νέα με χιούμορ, ελπίδα και όρεξη.

Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο)

Στη βραδιά, την οποία ο κόσμος "αγκάλιασε" δείχνοντας εντυπωσιασμένος από αυτό το πρωτότυπο concept, συμμετείχαν οι ηθοποιοί Νίκη Καρακώστα, Μαρία Καραμάνη, Δήμητρα Ταρούση και οι μουσικοί Άκης Χατζιμηκές και Ηλίας Ησαΐας.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε τον δικό σας απολογισμό, το μοντέρνο στέκι του Αγ. Διονυσίου σας περιμένει…

Δείτε φωτογραφίες:

Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο)
Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο) Στο Quinta Jazz Bar & Restaurant η πρωτοχρονιά... επαναλαμβάνεται (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης