Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Μέσα σε ένα βράδυ, η οικογένειά μου έχασε όλη της την περιουσία» (video)

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Μέσα σε ένα βράδυ, η οικογένειά μου έχασε όλη της την περιουσία» (video)

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για δύο από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του.

Ο ηθοποιός της μεγάλης υπερπαραγωγής του Open μίλησε για ακόμα μιά φορά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε περάσει σε ηλικία 21 ετών

«Εγώ στα 21 μου έπαθα κάτι σαν εγκεφαλικό. Δεν ήταν ευτυχώς εγκεφαλικό, αλλά είχα ζοριστεί τόσο πολύ, είχα αγχωθεί, ήμουν ένας άνθρωπος θλιμμένος. Το πολέμησα, το δούλεψα και από εκεί και πέρα οδηγήθηκα σε κάποια μονοπάτια πάρα πολύ όμορφα. Πήγα σε ψυχολόγο, αλλά κυρίως βοηθήθηκα μόνος μου».

Δεν ήταν όμως αυτή η μόνη δύσκολη στιγμή της ζωής του. Μερικά χρόνια πριν είχε περάσει το ίδιο δύσκολα ο ίδιος και η οικογένειά του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Οικογενειακά περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Όταν ήμουν δέκα χρονών, ξαφνικά σε ένα βράδυ, χάσαμε όλη μας την περιουσία. Ο πατέρας μου είχε επιχειρήσεις, όπου όλα ήταν υποθηκευμένα… Θυμάμαι τη μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου και να μου λέει “Θόδωρε, φεύγουμε” και το μόνο που πρόλαβα να πάρω ήταν το μαξιλάρι μου. Τα χάσαμε όλα, ήταν πάρα πολύ σκληρό, ήταν ένας ξεριζωμός για μένα», είπε ο Θοδωρής Φραντζέσκος. Και πρόσθεσε: «Ισορροπώ μέσα μου πολλά χρόνια μετά. Πέρασα μία δεκαετία σκληρή αλλά και πάλι ό τι δεν πιστεύω πως γίνονται τυχαία και με οδήγησαν κοντά στον άνθρωπο και μακριά από την βιτρίνα και είμαι ένας ευλογημένος άνθρωπος».

Σε ό,τι αφορά τη συντροφικότητα ο ίδιος είπε: «Όσο περνάει ο καιρός και όσο περισσότερο εξοικειώνομαι με τον εαυτό μου -γιατί κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου, τόσο περισσότερο ανοίγει αυτό και προς τους άλλους ανθρώπους».

Δείτε τι άλλο είπε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο:

THE 2NIGHT SHOW – Θοδωρής Φραντζέσκος


Πηγή

Διαβάστε Επίσης