Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το απολαυστικό τρέιλερ για την επιστροφή του Deal! (video)

Το απολαυστικό τρέιλερ για την επιστροφή του Deal! (video)

Από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, στις 17: 50, ο Χρήστος Φερεντίνος θα υποδέχεται τους 22 παίκτες που «θα τα βάζουν» με τον τραπεζίτη με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό Deal. Τα κόκκινα κουτιά κρύβουν πολλά ποσά και το άνοιγμά τους υπόσχεται συναισθηματικές εκρήξεις και συγκινήσεις.

Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες γυρίστηκε και το σχετικό τρέιλερ, στο οποίο ο Χρήστος Φερεντίνος κανονίζει το πολυπόθητο ραντεβού της καριέρας του, ένα πρωί στο Piree. Ο Μιχάλης Κωνσταντάτος σκηνοθετεί ένα ρομαντικό γεύμα ανάμεσα στον παρουσιαστή και το αντικείμενο της συμφωνίας του.

Έχει έρθει επιτέλους η μέρα και η ώρα για τον Χρήστο να εξομολογηθεί στο κουτί του Deal, στους τηλεθεατές, αλλά και στον τραπεζίτη, πόσο του έλειψε να περνάει τα απογεύματά του ανάμεσα σε 22 παίκτες και πολλές χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι του κοινού από το σπίτι, τα κουτιά έκπληξη, αλλά και το παιχνίδι για τους 5 πρώτους παίκτες που θα ανοίγουν τα κουτιά τους είναι μερικά από τα γνώριμα χαρακτηριστικά του Deal. Φέτος όμως, η συμφωνία κλείνεται αλλιώς.

Ένα ακόμα στοιχείο, έρχεται να ανατρέψει τους κανόνες και να αναστατώσει τη ροή του παιχνιδιού ανάμεσα σε παίκτες και τραπεζίτη. Το όνομα αυτού; Bonus προσφορά.

Τι είναι η bonus προσφορά; Πρόκειται για ένα έξτρα όπλο στα χέρια του κάθε παίκτη. Αν σε οποιοδήποτε γύρο ο παίκτης νιώσει ότι έχει στριμωχτεί ή ότι έχει αβαντάζ απέναντι στον τραπεζίτη, θα πατά το κουμπί της bonus προσφοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο τραπεζίτης θα είναι υποχρεωμένος να πάρει τηλέφωνο και να του κάνει μία προσφορά «εκτός προγράμματος».

Πώς θα ενεργοποιείται η bonus προσφορά; Ο παίκτης θα κάνει μία πρόβλεψη για το ποια θα είναι η προσφορά του τραπεζίτη, μετά το τέλος του 1ου γύρου. Αν πέσει μέσα με μια απόκλιση του 10%, τότε αυτόματα ενεργοποιείται η δυνατότητα της bonus προσφοράς.

Προσοχή όμως: Η bonus προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία και μόνο φορά και ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την πρoσφορά του τραπεζίτη.

Το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο επιστρέφει για να μοιράσει πολλά λεφτά!

Δείτε το τρέιλερ:

Deal | Πρεμιέρα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17:50


Πηγή

Διαβάστε Επίσης