Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το «Καφέ της Χαράς» σάρωσε και στην επανάληψη

Το «Καφέ της Χαράς» σάρωσε και στην επανάληψη

Στην επίσημη ημέρα και ώρα προβολής του προβλήθηκε σε επανάληψη το πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» που για μια ακόμη φορά σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στους ρυθμούς του Κολοκοτρωνιτσίου ζει από την αρχή της εβδομάδας η ελληνική τηλεόραση, καθώς μαζί με τα 30α γενέθλια του ΑΝΤ1, ο σταθμός προέβαλε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς έπειτα από 15 χρόνια. Το «Καφέ της Χαράς» κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσο όμως και το βράδυ της Παρασκευής.

Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά θα προβάλλεται από τούδε και στο εξής τα βράδια της Παρασκευής στις 21.45. Ο ΑΝΤ1 λοιπόν επέλεξε να δείξει για μια ακόμη φορά την πρεμιέρα της συνέχειας του «Καφέ της Χαράς» και το ραβασάκι της τηλεθέασης υπήρξε εντυπωσιακό.

Το «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 26,1%, ποσοστό που θα ζήλευε μια σειρά ακόμη και στην πρώτη προβολή της, πόσο μάλλον αν το επεισόδιο προβάλλεται σε επανάληψη. Ανά τέταρτο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Nielsen, το «Καφέ της Χαράς» σημείωσε τηλεθέαση 27,8%.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης