Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο)

Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο)

Eίναι κάποια βράδια που θες να διασκεδάσεις αλλιώς… Καλή η ψαγμένη funk-o-jazz που παίζουν τα περισσότερα μπαράκια, καλά και τα ambient house στα μεταμεσονύχτια dance parties, αλλά αυτό δεν σου αρκεί!

Θες κάτι άλλο… πιο δυνατό και πιο κεφάτο! Αυτό που ψάχνεις το έχει το Μods.

Κάθε Τετάρτη βράδυ η διασκέδαση περνά σε άλλη διάσταση…

Δυναμώνουμε τα ηχεία, φρεσκάρουμε την χορογραφία της Μακαρένα, και πάμε να χορέψουμε τους καλύτερους 80s-90s ύμνους στο καλύτερο trash πάρτι της Πάτρας.

Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο)

Στο αγαπημέο πλέον στέκι της Ηφαίστου χορεύουμε ως το πρωί τα μεγαλύτερα χιτάκια των παιδικών μας χρόνων, από Michael Jackson μέχρι Σάκη Ρουβά και από Britney μέχρι Αννούλα Βίσση.

Εάν λοιπόν θέλετε να θυμηθείτε τα παλιά με τα αγαπημένα «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Τσάι με Λεμόνι», «Στοιχηματίζω» και πολλά άλλα, το Mods είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς!

Eίναι η λύση για όσους θέλουν να χορέψουν χωρίς ενοχές τα αγαπημένα τους «κακόγουστα» τραγούδια χωρίς να τους κρίνει κανείς.

Mods… κάνει τη διαφορά στην διασκέδαση!

Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο)
Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο) Trash-άρουμε στο Μods! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης