Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Απόψε η Πάτρα χορεύει στο ναό του “Νουρέγιεφ”, στο Κουκούλι!

Απόψε η Πάτρα χορεύει στο ναό του "Νουρέγιεφ", στο Κουκούλι!

Απόψε έχει γιορτή στην Πάτρα και στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Το γήπεδο που μεγαλούργησε ο "Νουρέγιεφ" του ελληνικού μπάσκετ, ο Κώστας Πετρόπουλος, παίρνει το όνομά του και μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που γνώρισε τον περασμένο αιώνα αυτό το άθλημα και η Πάτρα, αποκτά την τιμή που της αξίζει. Βλέπετε, ο Κώστας Πετρόπουλος ήταν ένας μεγάλος αθλητής.

Ένας αθλητής που χόρευε στα γήπεδα τον καιρό που έπαιζε με την ιστορική φανέλα του Απόλλωνα και ένας άνθρωπος που εξακολουθεί και διδάσκει ήθος, συνέπεια και γενναιοδωρία, με την ταπεινότητα που πάντοτε τον χαρακτήριζε από τότε που ήταν παίκτης ακόμα.

Η προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚ είχε προχωρήσει σε αυτή την απόφαση να δώσει το όνομά του στο γήπεδο του Κουκούλι. Η σημερινή διοίκηση του Νίκου Παπαδημάτου την υλοποιεί. Αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχει ότι η πολιτεία τιμά εν ζωή έναν αθλητή που εκτός από ότι προσέφερε πολλά στο άθλημα, είναι ένα πρόσωπο, κοινώς αποδεκτό, μια αξία για την πατρινή κοινωνία και ένα ζωντανό παράδειγμα για τη νεολαία και τους νέους αθλητές.

Απόψε η Πάτρα χορεύει στο ναό του "Νουρέγιεφ", στο Κουκούλι!

Στην εκδήλωση που διοργανώνει απόψε το ΠΕΑΚ πρόκειται να παρευρεθούν δεκάδες ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, παίκτες και προπονητές που αγωνίστηκαν μαζί του, είτε ως αντίπαλοι, είτε ως συμπαίκτες.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Βασίλης Γκούμας είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχει προσκαλέσει η διοίκηση του ΠΕΑΚ για αυτή την εκδήλωση.

Kostas Petropoulos Highlights – Κωστας Πετρόπουλος Στιγμιότυπα


Πηγή

Διαβάστε Επίσης