Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ben Affleck: “Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι το διαζύγιο”

Ben Affleck: "Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι το διαζύγιο"

Με διάθεση αυτοκριτικής, σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Μπεν Άφλεκ χαρακτήρισε το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Ο Άφλεκ μίλησε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ που του κατέστρεψε τόσο την καριέρα όσο και τον γάμο.

Στη συνέντευξή του εξομολογήθηκε τη συντριβή που αισθάνθηκε από τη διάλυση του γάμου του το 2015, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. "Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι το διαζύγιο. Η ντροπή είναι ένα συναίσθημα τοξικό. Δεν υπάρχει κάτι θετικό. Βράζεις στην τοξικότητα, αηδιαστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης και ανύπαρκτης αξιοπρέπειας".

Μιλώντας για το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό, ανέφερε ότι έπινε σχετικά φυσιολογικά για ένα μακρύ διάστημα μετά τον χωρισμό. "Αυτό που συνέβη είναι ότι ξεκίνησα να πίνω όλο και περισσότερο όσο διαλυόταν ο γάμος μου. Αυτό ήταν το 2015, 2016. Φυσικά η εξάρτησή μου από το αλκοόλ δημιούργησε περισσότερα συζυγικά προβλήματα".


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Αλλαγές στο Happy Day λόγω κορωνοϊού

Αλλαγές στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» αλλά και έναν νέο συνεργάτη φέρνει ο κορωνοϊός. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο οποίος, σύμφωνα με ..