Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Έλληνας που απεγκλωβίστηκε από το Γουχάν στον ΣΚΑΪ: Ήταν πολύ επικίνδυνη η κατάσταση

Μετά τον διπλωματικό μαραθώνιο ο Άλεξ Ζαχάρ μεταφέρθηκε από το Γουχάν στην Γαλλία μαζί με την σύζυγο του, η οποία είναι 8 μηνών έγκυος. Ο Έλληνας, που βρισκόταν στο σημείο μηδέν της επιδημίας του νέου κορωνοϊού μίλησε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Κρατημένο αμέσως μόλις το αεροσκάφος του προσγειώθηκε στην Γαλλία.

«Είμαι ο Έλληνας που ήρθε από το Γουχάν στην Γαλλία. Κάθομαι στο αεροπλάνο, φοράω μία μάσκα και είναι οι γιατροί γύρω μου και έχει πολύ φασαρία. Θα με κρατήσουν εδώ για 14 ημέρες πριν μπορέσω να ταξιδέψω αλλά όταν μπορέσω να φύγω το σχέδιο μου είναι να έρθω στην Αθήνα αλλά δεν θα με αφήσουν να φύγω για 2 εβδομάδες. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα», είπε ο Άλεξ Ζαχάρ.

Και συνέχισε: «Κανένα (σ.σ. σύμπτωμα) αλλά θα μας κρατήσουν ούτως ή άλλως καραντίνα. Καλύτερα είναι αυτό από το να μέναμε στο Γουχάν. Η γυναίκα μου είναι εδώ μαζί μου. Είναι 8 μηνών έγκυος. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε παραπάνω. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους, τους Έλληνες (διπλωμάτες) να με βοηθήσουν εγώ ακόμα εκεί θα ήμουν με τη γυναίκα μου που όπως σας είπα είναι 8 μηνών έγκυος και ήταν πολύ επικίνδυνη η κατάσταση. Έπρεπε να φύγουμε γρήγορα.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Επίσης