Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιάννης Ποιμενίδης: «Έχω ανάγκη τη φιλία και τη θεωρώ βασικό συστατικό της ζωής μου»

Γιάννης Ποιμενίδης: «Έχω ανάγκη τη φιλία και τη θεωρώ βασικό συστατικό της ζωής μου»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Γιάννη Ποιμενίδη στην καθημερινή σειρά του Alpha «Αν ήμουν πλούσιος».

Στη σειρά ο Πέτρος (Γιάννης Ποιμενίδης) και η Δάφνη (Κατερίνα Γερονικολού) καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας τους ζωής, ακροβατώντας ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα…

Στη δική σου ζωή η φιλία τι ρόλο παίζει;

«Έχω ανάγκη τη φιλία και τη θεωρώ βασικό συστατικό της ζωής μου. Έχω κολλητούς πολλών χρόνων, μπορεί και 25-26 χρόνων, από το Δημοτικό, ίσως και… νωρίτερα, τους οποίους εμπιστεύομαι και μπορώ να στηριχτώ σε αυτούς και αυτοί σε μένα».

Αληθινή φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα υπάρχει;

«Φυσικά και υπάρχει! Πάντα βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα άντρα και μιας γυναίκας ρέπουν προς το ερωτικό. Προσωπικά, έχω και φίλες και κολλητές».

Είναι η φιλία ανώτερη του έρωτα;

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, γιατί είναι αξίες καθαρά υποκειμενικές. Εκατό ανθρώπους να ρωτήσεις, εκατό διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις. Πιστεύω πως είναι εξίσου σημαντικά και τα δύο και το καθένα παίρνει τον χώρο και τον χρόνο που του δίνουμε εμείς στη ζωή μας».

Δίνεις σημασία στις μετρήσεις τηλεθέασης;

«Σίγουρα θέλω οι δουλειές όπου συμμετέχω να αρέσουν στον κόσμο, όμως όχι, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη αγωνία με τα νούμερα. Νιώθω πως η δική μου δικαιοδοσία σταματά, κατά κάποιον τρόπο, εκεί που αρχίζει και τελειώνει ο ρόλος μου, σε συνεργασία πάντα με τον σκηνοθέτη και τους συναδέλφους μου».

Μια και στο θέατρο υποδύεσαι τον Κομπέρ, έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου και ως τηλεοπτικό παρουσιαστή;

«Από τη μία δεν με έχω φανταστεί ποτέ έτσι, από την άλλη όμως ξέρω πως δύσκολα έχω πει "δεν θα το κάνω ποτέ αυτό στη ζωή μου", γιατί δεν γνωρίζω πώς έρχονται τα πράγματα και τι ανάγκες θα χρειαστεί να καλύψω. Και δεν εννοώ μόνο οικονομικές, αλλά και προσωπικές. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω κατηγορηματικά», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης