Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

H Kylie Jenner ποζάρει αλά Μαρία Αντουανέτα (φωτο)

H Kylie Jenner ποζάρει αλά Μαρία Αντουανέτα (φωτο)

Εμπνευσμένη από τη διαβόητη Μαρία Αντουανέτα ήταν η φωτογράφιση της Κάιλι Τζένερ και της δύο χρονών κόρης της Στόρμι για το Harper's Bazaar του Μαρτίου.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της οικογένειας Καρντάσιαν πόζαρε με περούκα και φόρεμα εποχής θυμίζοντας την πριγκίπισσα της Αυστρίας και μετέπειτα αυτοκράτειρα της Γαλλίας που απαγχονίστηκε στην γκιλοτίνα από φιλελεύθερους επαναστάτες.

Η Κάιλι επέλεξε ένα φόρεμα Valentino Haute Couture για το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ στα αυτιά της φορά σκουλαρίκια Tiffany & Co.. ΕΠίσης, στις σελίδες του περιοδικού ποζάρει με φόρεμα Giambattista Valli Haute Couture. Η δίχρονη κόρη της Στόρμι φορά φόρεμα της Susanne Lively Designs, σκουφάκι Adeline & Frankie by Baby Beau & Belle και καλτσάκια Bonpoint, τα οποία προτιμούν οι γαλαζοαίματοι και τα φορά και ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

H Kylie Jenner ποζάρει αλά Μαρία Αντουανέτα (φωτο) H Kylie Jenner ποζάρει αλά Μαρία Αντουανέτα (φωτο) H Kylie Jenner ποζάρει αλά Μαρία Αντουανέτα (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης