Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Αγγελική Ηλιάδη υποστήριξε ανοιχτά τον Νίκο Οικονομόπουλο (video)

Η Αγγελική Ηλιάδη υποστήριξε ανοιχτά τον Νίκο Οικονομόπουλο (video)

Στην κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή τις νέες της εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εστίασε στο πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και το Κέντρο Αθηνών ενώ αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και η ίδια σε δύσκολες συνεργασίες στο παρελθόν, όπως αναφέρει το zappit.

“Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα την πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, προσθέτοντας πως “ήμουν με τον Γιώργο Μαρίνο στο Ciao ANT1. Ήμουν μικρό κοριτσάκι, μπήκα λόγω της ξαδέλφης μου και αυτό κράτησε κάποιους μήνες”.

Όσον αφορά στη διακοπή της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με το Κέντρο Αθηνών, η όμορφη τραγουδίστρια θέλησε να υποστηρίξει φανερά τον συνάδελφο της. “Άκουσα όσα ειπώθηκαν. Ο Νίκος είναι γνωστό το πόσο τελειομανής και επαγγελματίας είναι οπότε θεωρώ ότι για κάποιο πολύ σοβαρό λόγο έφυγε από το σχήμα”!

“Εγώ έχω συνεργαστεί με όλους τους επιχειρηματίες σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, μου έχει συμβεί και μένα κάτι αντίστοιχο πάρα πολλές φορές. Μου έχει συμβεί να μου κρατηθούν χρήματα χωρίς να το έχω συμφωνήσει ή να με ενημερώσει κανένας. Επίσης, μου έχει ζητηθεί να δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, έμεινα λόγω των συνεργατών μου που μου το ζήτησαν χωρίς να πληρώνομαι μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Πως θα αντιδρούσε, ωστόσο, σήμερα; “Τώρα αν μου ξανασυμβεί δεν θα το δεχτώ γιατί θεωρώ πως δεν είναι σωστό να δουλεύει κάποιος εργαζόμενος χωρίς να πληρώνεται”.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης