Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Κάθριν Χέιγκλ άλλαξε το look της

Η Κάθριν Χέιγκλ άλλαξε το look της

Την γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Grey's Anatomy, στην οποία υποδύθηκε την Ιζι Στίβενς.

Η ηθοποιός, Κάθριν Χέιγκλ, η οποία είδε την καριέρα της ν' απογειώνεται με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Grey's Anatomy», αφού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έγινε από ξανθιά καστανή, τώρα έκοψε και τα μαλλιά της σε ένα κομψό short bob. Την αποκάλυψη της μεγάλης αυτής αλλαγής έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπως αναφέρει το bovary.

Μητέρα τριών παιδιών σήμερα, η 42χρονη ηθοποιός παραμένει μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της. Μετά το Grey’s Anatomy μάλιστα συμμετείχε σε διάφορες ταινίες της μεγάλης οθόνης αλλά και σε αρκετές σειρές. Ωστόσο κανείς από τους ρόλους της δεν μπόρεσε να ξεπεράσει σε δημοφιλία την Ίζι.

Γνωστή για την ξανθιά κόμη της και το μεγάλο, λαμπερό χαμόγελό της, η ηθοποιός που τη γνωρίσαμε το 2005, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της μόλις μία φορά. Από το 2010 και μετά ωστόσο επέμενε στο ξανθό.

Σήμερα όμως η 40χρονη ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφίες της με το νέο της hair look. Η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη με το νέο της κούρεμα.

Η Κάθριν Χέιγκλ άλλαξε το look της


Πηγή

Διαβάστε Επίσης