Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

“Η μυρωδιά του αχινού” παρουσιάζεται στο αναγνωστικό κοινό της Πάτρας

"Η μυρωδιά του αχινού" παρουσιάζεται στο αναγνωστικό κοινό της Πάτρας

"Η μυρωδιά του αχινού" είναι το μυθιστόρημα της δημοσιογράφου, Γιώτας Κοντογεωργοπούλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα και έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Πέμπτη στις 13 Φεβρουαρίου στο θέατρο "Επίκεντρο +" και η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: "Οι εκδόσεις Ωκεανίδα, το Γραφείον ποιήσεως και το βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου- Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, παρουσιάζουν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το μυθιστόρημα της δημοσιογράφου Γιώτας Κοντογεωργοπούλου «Η μυρωδιά του αχινού», στις 8 το βράδυ στο θέατρο Επίκεντρο+ (Νόρμαν 16 & Αγίου Διονυσίου, Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ποιητής-πρόεδρος του Γραφείου Ποιήσεως και η Κρίστυ Κουνινιώτη, πολιτιστική συντάκτρια-μεταφράστρια. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ρούλα Κωστακοπούλου, κοινωνιολόγος-δημοσιογράφος η οποία θα διαβάσει και αποσπάσματα. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς με δικές του συνθέσεις έχει αναλάβει ο συνθέτης Γιώργος Δίπλας, ο οποίος θα διαβάσει επίσης αποσπάσματα από το βιβλίο.

Για τη βραδιά της παρουσίασης έχουν γραφτεί δύο τραγούδια σε στίχους Γιώτας Κοντογεωργοπούλου και μουσική Γιώργου Δίπλα. Θα τραγουδήσουν η Ελένη Αντωνίου και η Εβίτα Μίντζα".

"Η μυρωδιά του αχινού" παρουσιάζεται στο αναγνωστικό κοινό της Πάτρας


Πηγή

Διαβάστε Επίσης