Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κατερίνα Διδασκάλου: «Με έπιασαν τα κλάματα πριν κάνουμε γύρισμα με την Ασημίνα» (video)

Κατερίνα Διδασκάλου: «Με έπιασαν τα κλάματα πριν κάνουμε γύρισμα με την Ασημίνα» (video)

Για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η «Μυρσίνη» των «Άγριων Μελισσών» ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και χαρακτήρισε «δώρο» τον ρόλο της, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση με τον «Δούκα» και τον «Κυπραίο».«Είμαι πολύ τυχερή με το σενάριο που μου δόθηκε. Η Μελίνα Τσαμπάνη μου έχει κάνει ένα τεράστιο δώρο γιατί αυτή η ηρωίδα είναι τρομερά πολυεπίπεδη, τα έχει όλα. Η Μυρσίνη έχει παντρευτεί με έρωτα τον άντρα της, είναι ερωτική μαζί του, είναι ερωτευμένη με τον Δούκα και το λέει κιόλας. Το λέει και τον εραστή της, τον Κυπραίο, ότι δεν έχει αγαπήσει άλλο άντρα. Η Μυρσίνη πήγε με τον Κυπραίο γιατί θέλει να κρατηθεί στη ζωή», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελίσσών» αποκάλυψε τι της είπαν φίλοι της για τις σκηνές με τον Κυπραίο. «Όταν άρχισαν να παίζονται αυτές οι σκηνές με πήρε τηλέφωνο μια πολύ καλή μου φίλη και μου είπε “ξέρεις τι μου είπε ένας γνωστός μου; Πες στη Διδασκάλου ότι αυτό που κάνει είναι πολύ πραγματικό”. Είχε χάσει το παιδί του πριν καιρό και της λέει “αυτό που είχα ανάγκη ήταν να ερωτευτώ έστω για λίγο, να κρατηθώ στη ζωή για τα παιδιά μου. Πες της ότι είναι πολύ αληθινό αυτό που συμβαίνει”.Νιώθει ότι κρατιέται από τη ζωή. Όταν χάνεις το παιδί σου νιώθεις ότι σου ξεριζώνουν την καρδιά και την πετάνε, δεν αντέχεται αυτό, δεν υπάρχει λογική που να σε κάνει να το αντέξεις και να το δεις λογικά. Οι αντιδράσεις, ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός, είναι ακραίες. Η Μυρσίνη είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και καταλαβαίνει ότι με όλο αυτόν τον πόνο που της συμβαίνει, πρέπει να ζήσει για τα υπόλοιπα παιδιά της», δήλωσε.

«Με έπιασαν τα κλάματα» στη σκηνή με την Ασημίνα

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για τις δύσκολες σκηνές που έχει με τους συμπρωταγωνιστές της. Οπως αποκάλυψε, πριν το γύρισμα σκηνής που λέει φρικτά πράγματα στην Ασημίνα, έβαλε τα κλάματα.

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτές τις τόσο δύσκολες σκηνές με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Λεωνίδα Κακούρη. Αλλά για να κάνεις συγκρουσιακές σκηνές, όπως είναι αυτές με την Έλλη Τρίγγου ή με τη Μαρία Κίτσου, αν δεν έχεις άριστη σχέση δεν βγαίνουν. Βγαίνουν λαπάς, τίποτα. Μια μέρα καθόμασταν με την Έλλη και ήμασταν έτοιμοι να γυρίσουμε, όπου έχω να της πω φρικτά πράγματα εκείνη τη μέρα, και με έπιασαν τα κλάματα. Μου λέει “κοριτσάκι μου γιατί κλαις;” και της λέω γιατί δεν το πιστεύω ότι μπορεί άνθρωπος να μιλάει έτσι σε έναν συνάνθρωπό του», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Διδασκάλου.

Μαζί Σου Σαββατοκύριακο | Η Κατερίνα Διδασκάλου στο Μαζί Σου | 08/02/2020


Πηγή

Διαβάστε Επίσης