Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

MasterChef: O Ηλίας “έδωσε” τον Σταύρο (video)

MasterChef: O Ηλίας "έδωσε" τον Σταύρο (video)

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε ο Ηλίας από το MasterChef το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να μιλήσει για την αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής. Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του MasterChef αναφέρθηκε στον Σταύρο και στην τακτική που ακολούθησε κατά την επιλογή των πιάτων στο Τεστ Δημιουργικότητας, όπως αναφέρει το zappit.

“Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με θέματα που δεν θεωρώ ότι αξίζουν αλλά για να το κλείσουμε. Θεώρησα άκομψο τον τρόπο του απέναντι στους συμπαίκτες του. Δεν με απασχολεί το στρατηγικό κομμάτι. Υπάρχει ένας διαγωνισμός, μια χαρά, μπορεί να θέλει όπου δώσει τα κουτιά. Ότι θέλει κάνει, κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας.

“Όλοι μαζί βιώνουμε το ίδιο πράγμα. πρέπει να στηρίξεις του συμπαίκτες σου. Δεν με γουστάρεις; Μια χαρά. Έλα πιάσε με στο σπίτι και πες μου, αντρίκια και ωραία, πως δεν με γουστάρεις. Χρειάζεται να πει εκεί το οτιδήποτε; Ας το πει μετά. Στο σπίτι όλοι μαζί θα είμαστε, δεν θα χαθούμε” πρόσθεσε, επίσης, ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Τέλος, ο Ηλίας σημείωσε για τον πρώην συμπαίκτη του, Σταύρο πως “μην χαλάς την ψυχολογία στους συμπαίκτες σου την ώρα της δοκιμασίας”.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης