Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Μιχάλης Μουρούτσος – Το τρυφερό μήνυμα για την κόρη του! (φωτο)

Μιχάλης Μουρούτσος - Το τρυφερό μήνυμα για την κόρη του! (φωτο)

Ο Μιχάλης Μουρούτσος μπορεί να μην μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μιχάλης ανήρτησε στο προφίλ του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, η οποία προέρχεται από ένα σκετς που έφεραν εις πέρας οι δυο τους πριν μερικές μέρες, κατά της διάρκεια της μουσικοχορευτικής παράστασης «Make your move», που διοργάνωσε ο ίδιος προτρέποντας τον κόσμο να κάνει μία κίνηση απέναντι στο bullying, την βία στον αθλητισμό, τον ρατσισμό και την διαφορετικότητα.

«Είναι απίστευτο να μοιράζεσαι μια μεγάλη εμπειρία με το παιδί σου. Μόνο υπερήφανος μπορώ να νιώσω για τον τρόπο που αντιμετώπισε και διαχειρίστηκε μια τόσο μεγάλη πρόκληση. Εμείς κάναμε την κίνηση μας. Και θα συνεχίσουμε στην καθημερινότητα μας. Εσείς;» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε το στιγμιότυπο, στο οποίο τον βλέπουμε να αγκαλιάζει την 10χρονη Έλενα.

Μιχάλης Μουρούτσος - Το τρυφερό μήνυμα για την κόρη του! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης