Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Δείγματα 40χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Παστέρ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Πάτρα όταν 40χρονος διακοσμίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με συμπτώματα που τον καθιστούσαν ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο άνδρας, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, μετά την επιστροφή του από την Γερμανία, μέσω Ιταλίας νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έφθασε στην Πάτρα με πλοίο, ζήτησε αρχικά ιατρική βοήθεια σε ιδιωτική μονάδα και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο περιστατικό ελέγχεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του υπουργείου Υγείας.

Πάντως, δείγματα του νοσηλευόμενου άνδρα έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.

Ειδικότερα ο άνδρας έφτασε χθες στην Πάτρα με πλοίο από την Βενετία και είναι αρνητικός όσον αφορά τη γρίπη ωστόσο τα συμπτώματα του δεν παραπέμπουν σε κορωνοϊό.

Έχει τεθεί σε 48ωρη καραντίνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να πάσχει από τον κορονοϊό ενώ δείγματα του έχουν σταλεί στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστούν.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ανέφερε ότι γίνεται διαχείριση ενός περιστατικού, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Επίσης