Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πατρινό Καρναβάλι – Το “London” προχωράει σε… κίνηση ματ από την Τετάρτη

Πατρινό Καρναβάλι - Το "London" προχωράει σε... κίνηση ματ από την Τετάρτη

Με τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού να είναι προ των πυλών, οι υποψήφιοι καρναβαλιστές είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους, ψάχνοντας -όσοι δεν έχουν καταληξει- το γκρουπ εκείνο που θα τους προσφέρει τον παλμό που αναζητούν και που επιβάλει η μεγαλύτερη γιορτή της Πάτρας.

Για τους… αναποφάσιστους λοιπόν η λύση ακούει στο όνομα "London", το Group 124 που αναμένεται να προκαλέσει κοσμοπλημμύρα στους δρόμους της πόλης μέσα από τις συμμετοχές του.

Το "London" από αύριο, Τετάρτη θα προσφέρει σπασμένα νούμερα στην απίστευτη τιμή των 20 ευρώ, σε μια οικονομική κίνηση ματ για όλα τα βαλάντια.

Η στολή αρέσει, το πλήρωμα ξεχωρίζει και γενικότερα έχουν ακουστεί τα καλύτερα για την όλη οργάνωση του μέχρι στιγμής οπότε δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε στη Ρήγα Φεραίου 100 (Hemingway cafe) ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6972729594 και 6934210748.

Πατρινό Καρναβάλι - Το "London" προχωράει σε... κίνηση ματ από την Τετάρτη Πατρινό Καρναβάλι - Το "London" προχωράει σε... κίνηση ματ από την Τετάρτη


Πηγή

Διαβάστε Επίσης