Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σε σταθερή κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς

Σε σταθερή κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς

Κρίσιμα είναι τα τελευταία 24ωρα για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που δίνει τη δική του μάχη μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Σε σταθερή κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς»

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είναι σε σταθερή κατάσταση, κάτι που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο, όπως τόνισε.

Διευκρίνισε ότι η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά.
«Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» τόνισε η Σάντρα Βουτσά και σημείωσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία. Ωστόσο τόνισε ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται, ενώ η αισιοδοξία του και η αγάπη που έχει για τη ζωή, θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει.

«Ο Κώστας είναι μαχητής»

Η κατάσταση του Κώστα Βουτσά παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή, όπως είπε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού από την Παρασκευή και όπως ανέφερε η σύζυγός του η κατάσταση αυτή δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που έχει δεχτεί για τον Κώστα Βουτσά. Η Αλίκη Κατσαβού τόνισε πως «ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης