Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο)

Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο)

Σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος «Oiniades Running Team».

Το περασμένο Σαββάτο, το Destino στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, υποδέχθηκε τα μέλη του συλλόγου σε μια γιορτινή βραδιά, όπου οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για μια δημιουργική και καλή χρονιά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος Κώστας Σύρρος ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο θεσμό του Acheloos Run που έχει καθιερωθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Κατά τη διεξαγωγή του, στην τέταρτη χρονιά, ο αγώνας δρόμου θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Τη μία μέρα θα γίνει ο αγώνας του ενός και των 5 χιλιομέτρων, ενώ τη δεύτερη θα γίνει αγώνας 21 χιλιομέτρων, με σημείο τερματισμού, την παραλία του Λούρου.

Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο)

Εκεί θα περιμένει τον κόσμο, ένας dj που θα "ντύσει" μουσικά την εκδήλωση, ενώ παράλληλα events που προγραμματίζονται, θα δώσουν ένα διαφορετικό τόνο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, ο κ. Σύρρος ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες για να μπορέσει το διήμερο των αγώνων να συμβαδίσει με μία μικρή έκθεση τοπικών προϊόντων.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο) Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος «Oiniades Running Team»! (φωτο)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες Κοπή Πίτας του Oiniades Running Team στο Destino 08-02-20


Πηγή

Διαβάστε Επίσης