Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: “Mερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο”

Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: "Mερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο"

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV O’ Clock” και τη Σοφία Τσίρκα. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, όταν ο Κυπραίος σκοτώνει τον γιο του Νέστορα, η σκηνή στην οποία τον λύνει και τον αγκαλιάζει στο πάτωμα δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά το έκανε ο ίδιος από μόνος του.

Οι σκηνές που αποκαλύπτεται πως ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του Νέστορα ήταν συγκλονιστικές ερμηνευτικά…

Είναι μια δική μου προσπάθεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει. Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις.

Ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα. Θα προσπαθήσει να λυτρωθεί από αυτό;

Το αν λυτρωθεί εξαρτάται από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη γιατί και ο καθένας έχει τη δική του σκέψη για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η λύτρωση για αυτόν τον άνθρωπο. Οπότε θα δείξει η συνέχεια. Είναι δύσκολο, βέβαια, να λυτρωθεί ένας τέτοιος χαρακτήρας αλλά, ναι, το θέμα είναι πού θα σε πάει η ζωή. Πού θα σε πάει η πένα της Μελίνας αυτή τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή, είναι εξαιρετική.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης