Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Στην Πάτρα ο Αντώνης Ρέμος, για μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια!

Στην Πάτρα ο Αντώνης Ρέμος, για μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια! Στην Πάτρα ο Αντώνης Ρέμος, για μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια! Στην Πάτρα ο Αντώνης Ρέμος, για μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια!

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.
Για πρώτη φορά, μετά από την απόλυτη επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης που τελειώνει προγραμματισμένα στα τέλη Ιανουαρίου, ο Αντώνης Ρέμος κάνει την έκπληξη.
Μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με αφετηρία την Αθήνα και το TAEKWON DO στις 12 Φεβρουαρίου είναι το επόμενο μεγάλο βήμα του αγαπημένου ερμηνευτή.

Εννέα επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει.
Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και ιδιαίτερες ερμηνευτικές στιγμές στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Στην Πάτρα, θα βρεθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 21:00 στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα.
Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με τη δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του και αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου

Μη χάσετε τις μοναδικές αυτές συναυλίες.
Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε την «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια .

Αντώνης Ρέμος – Όλα Τα Δάκρυα – Official Music Video HD

Αντώνης Ρέμος – Τα Σάββατα | Antonis Remos – Ta Savvata | Official Music Video


Πηγή

Διαβάστε Επίσης