Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα του Johnny Depp για την Amber Heard!

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα του Johnny Depp για την Amber Heard!

Ο Johnny Depp κατηγορεί τους εκδότες της βρετανικής εφημερίδας The Sun και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον, για ένα άρθρο όπου έλεγε πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του. Σε μια προδικαστική ακρόαση την Τετάρτη, ο δικαστής Νίκολ άκουσε πως περίπου 70.000 μηνύματα κοινοποιήθηκαν «τυχαία» στους κατηγορούμενος από την πρώην νομική ομάδα του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τις εφημερίδες News Group, Άνταμ Βολάνσκι, τα μηνύματα αυτά περιελάμβαναν κείμενα που στάλθηκαν στον ηθοποιό Πολ Μπετάνι, τον Νοέμβριο του 2013, στα οποία ο Johnny Depp έγραφε: «Ας κάψουμε την Amber». Σε άλλα μηνύματα έγραφε: «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε! Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ πως έχει πεθάνει».

Ο δικηγόρος λέει πως υπάρχει άλλο ένα μήνυμα από τον Johnny Depp προς την Amber Heard στον Μάρτιο του 2013, ύστερα από ένα περιστατικό που η Heard ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε κατά την διάρκεια ενός καβγά για έναν πίνακα, στο οποίο αναφέρεται στην εν λόγω βραδιά ως μια «τρομερή στιγμή».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης