Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το ξέρατε ότι μία από τις καλύτερες μπάντες της dark μουσικής σκηνής είναι από την Πάτρα; (video)

Το ξέρατε ότι μία από τις καλύτερες μπάντες της dark μουσικής σκηνής είναι από την Πάτρα; (video)

Οι Grey Gallows, παρόλο που δεν είναι και τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό, θεωρούνται από πολλούς ως η κορυφαία μπάντα της dark σκηνής της χώρας.

Μια μπάντα που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και για όσους δεν το γνωρίζουν είναι από την Πάτρα. Πρόκειται για ένα ντουέτο που έχει δέσει αρκετά καλά μεταξύ του και όλο αυτό το διάστημα, από το ξεκίνημα της πορείας του, έχει παρουσιάσει αξιόλογες δουλειές που δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά πράγματα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Μια dark σκηνή που μπορεί εμείς να μην την γνωρίζουμε, αλλά βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, σε όλη την Ευρώπη, με την κάθε χώρα να έχει γεννήσει αρκετά καλές μπάντες τα τελευταία χρόνια, μια μουσική που με λίγα λόγια όχι μόνο δεν είναι νεκρή, αντίθετα έχει την δική της δυναμική, ειδικότερα για αυτούς που την αγαπούν και την ακολουθούν πιστά.

Οι Grey Gallows είναι μια μπάντα από την Πάτρα που κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό από αυτό της dark σκηνής της χώρας, τόσο μέσα από τα live της, όσο και μέσα από τα τραγούδια που βγάζει στην κυκλοφορία. Αποτελούνται από τον Konstantin (vocals /keys) και τον Dionisi (guitar/ bass /keys).

To νέο τους τραγούδι που ανέβηκε στο youtube ονομάζεται Enemy, πάντα σε αγγλικό στίχο και την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον την έχει κάνει ο έμπειρος Πατρινός σκηνοθέτης και λάτρης αυτής της μουσικής Νίκος Χατζής.

Δείτε το:

Grey Gallows – Enemy


Πηγή

Διαβάστε Επίσης