Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Έρχονται αλλαγές στον Alpha

Έρχονται αλλαγές στον Alpha

Αλλαγές προσεχώς στον Alpha, με το παζλ του προγράμματος να διαμορφώνεται σιγά σιγά. Ήδη το κανάλι ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΤV Έθνος, αναμένονται ανακοινώσεις για τη συνέχεια της συνεργασίας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία παραμένει στην πρωινή ζώνη. Ίσως βέβαια να υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή της, Το ίδιο ισχύει για τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί τι ακριβώς θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Όσον αφορά στην Αντελίνα Βαρθακούρη που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, ξεκινά αμέσως γυρίσματα για την on the road εκπομπή της που θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ανεξαρτήτως του πώς θα πάει η συγκεκριμένη εκπομπή η Αντελίνα θα είναι και του χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού καθώς το συμβόλαιό της είναι ενεργό και για την επόμενη σεζόν. Στον Alpha παραμένει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Το Divided ολοκληρώνεται μέσα στον Μάρτιο, ωστόσο όπως αναφέρει το TV Έθνος o παρουσιαστής συζητά με τους ιθύνοντες του σταθμού ήδη ένα νέο πρότζεκτ που θα είναι πρωτότυπη εκπομπή με σχόλιο και θα προβάλλεται στη late night ζώνη του σταθμού πιθανότητα από το τέλος της άνοιξης.

Στο πεδίο της μυθοπλασίας, η Μουρμούρα θα συνεχιστεί και για 8η σεζόν , ενώ ένας ακόμη κύκλος αναμένεται και για το «Έλα στη θέση μου».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης