Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κορωνοϊός – Πόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα υπολογίζεται ότι υπάρχουν στην Αχαΐα

Κορωνοϊός - Πόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα υπολογίζεται ότι υπάρχουν στην Αχαΐα

Στα 19 άτομα υπολογίζεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Πάτρα και στην Αχαΐα, αυτή τη στιγμή, με βάση τα τεστ που έχουν γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τα οποία βγήκαν θετικά.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ο αριθμός αυτός είναι αρκετά μικρός με δεδομένο ότι η Πάτρα και το Πανεπιστημιακό της Νοσοκομείο δέχτηκε το πρώτο ομαδικό κρούσμα από την περίφημη εκδρομή στους Αγίους Τόπους, όμως, στη συνέχεια κατόρθωσε να περιορίσει την διασπορά της επιδημίας.

Ρόλο σε αυτό έπαιξαν ασφαλώς τα άμεσα μέτρα που πήρε η πολιτεία μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση. κλείνοντας τα σχολεία, πριν καν προχωρήσει το κράτος σε αυτό το μέτρο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν.

Από τα 19 άτομα ορισμένα νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, ενώ κάποιοι από αυτούς προέρχονται από τον χώρο της δημόσιας υγείας.

Πάντως, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση. Ενδέχεται να είναι αρκετά μεγαλύτερος από τη στιγμή που αρκετά άτομα μπορεί να έχουν τον ιό χωρίς να το γνωρίζουν από τη στιγμή που δεν έχουν κάνει το τεστ.

Στην Ηλεία έχουν καταγραφεί 46 επιβεβαιωμένα κρούσματα covid 19, ενώ στη Ζάκυνθο πέντε.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης