Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κώστας Μαρτάκης: “Στην αρχή είχα φρικάρει πάρα πολύ με τον κορωνοϊό” (video)

Κώστας Μαρτάκης: "Στην αρχή είχα φρικάρει πάρα πολύ με τον κορωνοϊό" (video)

Στο “Μεσημέρι Yes” εμφανίστηκε μέσω skype, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο για τις μέρες στο σπίτι εξαιτίας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που έφερε η έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαρτάκης σημείωσε πως “ο κορονοϊός είναι φίλος πια, τον έχω συνηθίσει, τα λέμε, κάθομαι σπίτι και βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου. Στην αρχή είχα φρικάρει πάρα πολύ στην ιδέα πως θα κλειστώ μέσα, επειδή δεν θα μπορούσα να δω τους φίλους μου και να κάνω τις δουλειές μου, αλλά νομίζω πως είμαι άνθρωπος που το πήρα σαν break που χρειαζόμουν. Γιατί προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη σεζόν στην Παριζιάνα στο θέατρο Μπρόντγουεϊ και, επειδή γκρίνιαζα να βρω χρόνο να ξεκουραστώ, να ‘τος ο χρόνος!

“Στέλνω τα μηνύματα μου, ναι. Την πρώτη μέρα, την Δευτέρα, έκανα υπεύθυνη δήλωση. Κατέβασα και εκτύπωσα τη φόρμα αλλά είναι πιο εύκολο το μήνυμα. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και έφυγες” σημείωσε, επίσης, με χαμόγελο ο τραγουδιστής.

“Να πω την αλήθεια είχα κάποια συμπτώματα μυαλού! Δηλαδή και μένα με πιάνει λίγο ο λαιμός και μένα με πιάνουν λίγο τα κόκαλα και γω έχω κάποια ρίγη! Λίγο Κατακουζηνός αλλά δεν έχω τίποτα! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι υγιής” πρόδωσε με χιούμορ ο Κώστας Μαρτάκης.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης