Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Μαρία Μπεκατώρου: “Όλα γκρεμίζονται από την μία μέρα στην άλλη”

Μαρία Μπεκατώρου: "Όλα γκρεμίζονται από την μία μέρα στην άλλη"

Σοκαρισμένη είναι η Μαρία Μπεκατώρου με τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει, όχι μόνο η χώρα μας, αλλά σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης από την εξάπλωση του ιού.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά την αναβολή των γυρισμάτων του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your face sounds familiar, βρίσκεται και εκείνη, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, κλεισμένη στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης, 17/03, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία πόσταρε μια φωτογραφία στη θάλασσα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς… Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν… Δεν το υπολόγισες… Δεν εκτίμησες σωστά… Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη. Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει. Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης