Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Θοδωρής Αθερίδης στέλνει το δικό του μήνυμα – «Μένουμε σπίτι!»

Ο Θοδωρής Αθερίδης στέλνει το δικό του μήνυμα - «Μένουμε σπίτι!»

Το δικό του μήνυμα για τον νέο κορωνοϊό θέλησε να στείλει ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, προτρέποντας μέσω του βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο φονικός ιός έχει «χτυπήσει» και τη χώρα μας.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, τόνισε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους νεότερους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να μην ρισκάρουμε να κολλήσουμε ούτε εκείνους, αλλά να μη νοσήσουμε ούτε εμείς.

«Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο μήνυμά τους. Και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι! Όλοι!».

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης:

«Και να λοιπόν που έφτασε η ώρα και η δική μου η γενιά να βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι πολύ σοβαρό. Κάτι πολύ σοβαρό και κάτι πολύ απλό ταυτόχρονα. Λέω πως είναι απλό, γιατί είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τις συνέπειες αυτής της σοβαρότητας. Όλοι έχουν ανθρώπους στην τρίτη ηλικία που θα θέλαμε να τους δούμε να ζούνε πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε φίλους νεότερους, σε ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι θα κινδυνεύσουν άμεσα αν κολλήσουν τον νέο κορωνοϊό. Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό. Οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποιοδήποτε κράτος, ό,τι μέτρα κι αν πάρει αν ο πολίτης ο ίδιος δεν δείξει ατομική ευθύνη και συνέπεια, τότε τα πράγματα δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μένουμε σπίτι! Όλοι!».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης