Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo)

Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo)

Στο Λεόντιο οι νέοι του χωριού ξέρουν να τηρούν τα έθιμα τους. Πόσο μάλλον όταν αυτά εκτός από διαχρονικά, είναι και αρκετά διασκεδαστικά.

Οι Μπούλες όμως είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό, καθώς αν θέλαμε να του δώσουμε έναν χαρακτηρισμό, τότε θα λέγαμε ότι είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικό.

Ο Σύλλογος Απανταχού Λεοντιτών ''Ο Άγιος Ανδρέας'' έντυσε και φέτος τους νέους του μπούλες και αυτοί του έδωσαν και κατάλαβε, ξεσηκώνοντας όλο το χωριό με τα καμώματα τους. Από την γιαγιά την τσαχπίνα, μέχρι και τον παππού τον νοικοκύρη, ήταν όλοι τους απολαυστικοί και φυσικά οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις τους και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Ένα από τα παραδοσιακά έθιμα της Αποκριάς που δείχνει πόσο πλούσια είναι η λαογραφία, οι παραδόσεις και ο πολιτισμός μας!

Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo) Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo) Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo) Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo) Στο Λεόντιο Αχαΐας ντύθηκαν και φέτος μπούλες και έγινε ο χαμός! (φωτo)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης