Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Τραμπ, τι συζήτησαν

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε, σήμερα, με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση στα ελληνο-τουρκικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα και τόνισε το αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα σύνορα της, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο Πρόεδρος Τράμπ αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδος να επιβάλει την νομοθεσία της στα σύνορα της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Στον Έβρο την Τρίτη ο πρωθυπουργός με την ηγεσία της ΕΕ

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ηγεσία της ΕΕ σε μια υψηλού συμβολισμού ενέργεια που στέλνει το μήνυμα της προστασίας των ελληνικών συνόρων που είναι και ευρωπαϊκά. Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα επιθεωρήσουν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι.

Την Παρασκευή η έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ

Μετά από αίτημα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, την Παρασκευή θα συγκλιθεί εκτάκτως το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.

Ο κ. Δένδιας, είχε σήμερα νέο γύρο τηλεφωνικών επικοινωνιών με ομολόγους του, προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά σύνορα, ως αποτέλεσμα των τουρκικών εκβιασμών σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Επίσης