Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Βάσω Κολλιδά: “Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος” (video)

Βάσω Κολλιδά: "Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος" (video)

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς έδωσε συνέντευξη η Βάσω Κολλιδά, η οποία μίλησε για το μόντελινγκ και για το λόγο που δεν έκανε πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως υπήρχαν άνθρωποι που της έλεγαν συνέχεια πως πρέπει να κάνει πλαστική στο στήθος, επειδή θα έβγαινε στην τηλεόραση, όπως αναφέρει το zappit.

«Η πρώτη μου απόπειρα σε καλλιστεία ήταν το 2003, όπου έφτασα μέχρι την 12αδα. Τρία χρόνια μετά αναδείχτηκα Playmate. Πάντα μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω πλαστική στο στήθος. Μου έλεγαν “τώρα που θα κάνεις τηλεόραση πρέπει να αλλάξεις την εικόνα σου, πρέπει να βάλεις στήθος”. Δεν έχω κάνει πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις διότι δεν ήθελα να με συνδυάσουν με αυτό το κομμάτι. Δεν με έχουν συνδυάσει ποτέ με τον τίτλο της Playmate. Η μεγαλύτερη αμοιβή που έχω πάρει για μια φωτογράφιση είναι 5.000 ευρώ.

Έχω κάνει κομπόδεμα από το μόντελινγκ γιατί με βοήθησε ο μπαμπάς μου, αλλιώς δεν θα είχα τίποτα. Τα νέα μοντέλα που βγαίνουν από τα ριάλιτι μου φαίνονται πολύ φιλόδοξα. Έχουν και μια γλώσσα από εδώ μέχρι εκεί. Από τότε που έγινα μανούλα μου λείπει ο χρόνος που είχα με τον σύζυγό μου τον Γιάννη», είπε η Βάσω Κολλιδά.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης