Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Βγήκαν τα μαχαίρια στο My Style Rocks (video)

Βγήκαν τα μαχαίρια στο My Style Rocks (video)

Ένταση στο πλατό του My Style Rocks προκλήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση της γοητευτικής διαγωνιζόμενης στο ριάλιτι μόδας δεν άρεσε ιδιαίτερα στη συμπαίκτρια της, Ζάννα Σίριακ με αποτέλεσμα η εκρηκτική Ευρυδίκη να αντιδράσει, όπως αναφέρει το zappit.

“Μου κάνουν όλα τα ρούχα που φοράς σα να είναι vintage… Μου βγάζουν ότι είναι vintage αλλά με την κακή έννοια! Σαν παλιά ρούχα για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζάννα Σίριακ για να προσθέσει πως “σε συνδυασμό με το μαλλί, όλο αυτό σε μεγαλώνει και δεν μου αρέσει πάνω σου”.

Όταν η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη ζήτησε το σχόλιο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για όσα άκουσε, εκείνη απάντησε: “Εντάξει, η Ζάνα είναι δύο μήνες στο My Style Rocks και έμαθε να κρίνει τώρα από styling! Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο και θα κρατήσω την ωραία μου διάθεση για εκεί που πηγαίνω. Τι να πω στ Ζάνα; Έκατσε ένα μήνα εδώ και έμαθε και από styling;”.

Ζ.Σ.: Και η Ευρυδίκη δεν με κρίνει όταν είμαι πάνω; Της είπα ποτέ κάτι; Ότι δεν ξέρει να κρίνει;

Ε.Π.: Μου το είπες πολλές φορές!

Ζ.Σ.: Ότι δεν ξέρεις;

Ε.Π.: Ότι δεν με παίρνεις στα σοβαρά γιατί οι απόψεις μου είναι άτοπες και οι αισθητικές μας δεν ταιριάζουν.

Ζ.Σ.: Δεν στο είπα αυτό, κάνεις λάθος.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης