Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Δημήτρης Νεζερίτης – Στον παράδεισο θα τραγουδήσει για τη «θεά, θεά, θεά δυναμική»

Δημήτρης Νεζερίτης - Στον παράδεισο θα τραγουδήσει για τη «θεά, θεά, θεά δυναμική»

Θεά, θεά, θεά δυναμική η Πα- η Πα – η Παναχαϊκή…

Σίγουρα έχετε ακούσει αυτό το τραγούδι εφόσον έχετε πάει στο γήπεδο της ομάδας σύμβολο της Πάτρας. Πίσω από αυτό το τραγούδι κρυβόταν μία υπέροχη φωνή, ένας υπέροχος άνθρωπος που πλέον δεν είναι μαζί μας, ο Δημήτρης Νεζερίτης.

Ο θάνατος του προκάλεσε συγκίνηση στους φίλους και στους οπαδούς της ομάδας. Η διοίκηση προχώρησε στην εξής ανακοίνωση για τον άνθρωπο που ερμήνευσε τον ύμνο της Παναχαϊκής, που εδώ και χρόνια η φωνή του μας συντροφεύει στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες και στα γκολ

Η "κοκκινόμαυρη" οικογένεια αποχαιρετά τον σπουδαίο ερμηνευτή Δημήτρη Νεζερίτη ως εξής: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή Δημήτρη Νεζερίτη.

Ο Δημήτρης Νεζερίτης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (12/4) έπειτα από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο, αφήνοντας πίσω του τεράστιο κενό, αλλά παράλληλα μεγάλη καλλιτεχνική κληρονομιά. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας μας. "Θεά – Θεά – Θεά δυναμική, η ΠΑ – η ΠΑ – η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ"!

Η φωνή του Δημήτρη Νεζερίτη μας συντροφεύει εδώ και χρόνια στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από την ερμηνεία του στον ύμνο της Παναχαϊκής, υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της.

Μάλιστα σε πολλές εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα, έβγαινε στην σκηνή με το κασκόλ της Παναχαϊκής! Δημήτρη, η "κοκκινόμαυρη" οικογένεια σου εύχεται καλό ταξίδι».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Nortenos Πάτρας προχωρώντας μάλιστα στην ανάρτηση μιας φωτογραφίας από την εποχή εκείνη που ο Δημήτρης Νεζερίτης είχε βραβευθεί από τον τότε πρόεδρο της ΕΣΠΑ, τον αείμνηστο Ανδρέα Κάνιστρα.

Η ανακοίνωσή των Nortenos αναφέρει τα εξής: "Σήμερα, έφυγε ο Δημήτρης Νεζερίτης. Ένθερμος υποστηρικτής της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ ΙΔΈΑΣ. Η φωνή του, θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια, ακόμα, αφού είναι είναι ο άνθρωπος που τραγουδά τον ύμνο, της Μεγάλης Κυρίας της Πελοποννήσου!

Καλό ταξίδι, Δημήτρη".

ΥΓ. Στην φωτογραφία, βραβεύεται απο την Ε.Π.Σ. Αχαΐας και τον, τότε, Πρόεδρο, Ανδρέα Κάνιστρα

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ


Πηγή

Διαβάστε Επίσης