Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν

Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν

Όταν αγαπάς κάτι τότε κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες βρίσκεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και να μην το παρατήσεις, να παραμείνεις σε εγρήγορση, ώστε όταν έρθει η στιγμή να είσαι έτοιμος για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Η πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής Φωτεινή Πλέα είναι γνωστό ότι αγαπάει δύο πράγματα: Την πυγμαχία και την ιατρική ή αν θέλετε την ιατρική και την πυγμαχία, αφού όπως μας λέει μιλώντας στο patrasevents.gr αυτή την περίοδο της ζωής της έχει θέσει σε προτεραιότητα τις σπουδές της.

«Είναι γεγονός ότι αυτή δίνω περισσότερη βάση στη σχολή μου, μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων που παρακολουθώ, αλλά προσπαθώ ταυτόχρονα να διατηρούμαι σε φόρμα, ώστε να καλύψω πιο εύκολα το χαμένο έδαφος λόγω της τωρινής κατάστασης, μετά τη λήξη των μέτρων και την επιστροφή στο γυμναστήριο» τονίζει.

Η ίδια έχει προσαρμόσει την προπόνηση της στις νέες συνθήκες, ενώ αφήνει πίσω της την αδικία που ένιωσε στο Λονδίνο, στο Προλυμπιακό τουρνουά που συμμετείχε, λίγο πριν από την ματαίωση των αγωνιστικών εκδηλώσεων που έφερε ο κορωνοϊός.

«Θα έλεγα ότι υπήρξε μια ατυχής διαχείριση του αγώνα από την πλευρά της διαιτησίας, η οποία μου κόστισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του προ-ολυμπιακού πρωταθλήματος» τονίζει για το θέμα.

«Φυσικά και η κατάσταση αυτή με πλήγωσε, καθώς ήταν ξεκάθαρα άδικη απέναντι στην προσπάθειά μου κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και απέναντι στην όλη διαδρομή που έκανα για να φτάσω μέχρι εκεί. Το γεγονός αυτό ωστόσο με πείσμωσε αρκετά για τη συνέχεια».

Ο κορωνοϊός έχει μπει στις ζωές όλων μας πλέον και η Φωτεινή Πλέα ως μέλλουσα ιατρός που είναι βλέπει το θέμα και από αυτή την οπτική γωνία του επιστήμονα.

«Θεωρώ πως είναι συνετή και αυτονόητη η υποχρέωση που έχει ο καθένας από εμάς να προφυλάσσει τον εαυτό του και τον περίγυρό του τηρώντας, σε φυσιολογικό βαθμό και χωρίς υπερβολές, τα μέτρα προφύλαξης και τους κανόνες υγιεινής.

Αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και υγιείς, θα πρέπει απλώς να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά τα παραπάνω».

Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν

Τι τις έχει λείψει από την πυγμαχία

Αυτό που της έχει λείψει από την πυγμαχία είναι ίσως η οικογένεια της Παναχαϊκής.

«Από την πυγμαχία περισσότερο μου έχει λείψει η προπόνηση με τους συναθλητές μου. Μπορεί το άθλημα να είναι ατομικό, αλλά δεν σημαίνει πως το να προπονείσαι μόνος είναι πάντα ευχάριστο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως ο στόχος της παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων δεν αλλάζει, παραμένει ίδιος. «Φαντάζομαι ότι η αναβολή των αγώνων στο Τόκιο έχει αλλάξει τους στόχους όλων των αθλητών» τονίζει. «Προσωπικά, ο μεγάλος στόχος παραμένει πάντα το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς.

Ωστόσο, προτιμώ να δίνω περισσότερη βάση στο παρόν και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αργότερα. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στη σχολή μου, συνεχίζω να προπονούμαι και… βλέποντας και κάνοντας, με τη βοήθεια του Θεού».

Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν Φωτεινή Πλέα: Στόχος της παραμένει το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, όμως επικεντρώνεται στο παρόν


Πηγή

Διαβάστε Επίσης