Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Φωτεινή Ζοσιμίδου: “Γι’ αυτό το λόγο βγήκα από το MasterChef”

Φωτεινή Ζοσιμίδου: "Γι' αυτό το λόγο βγήκα από το MasterChef"

Στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Ζοσιμίδου, η οποία μίλησε για την εμπειρία από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Τι σε οδήγησε να δηλώσεις συμμετοχή στο MasterChef;

Τη συμμετοχή δεν τη δήλωσα εγώ, αλλά το αγόρι μου, με το που τελείωσε το MasterChef 3. Λίγους μήνες μετά, αφότου άρχισε ο νέος κύκλος, είπα ότι δεν έχω να χάσω κάτι και πήγα.

Το MasterChef ήταν όπως το έβλεπες στην τηλεόραση;

Θεωρώ ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση με αυτό που ζούμε εκεί, από το κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων μέχρι και το μαγειρικό. Είναι διαφορετικό να κρίνεις ανθρώπους για το πώς ζουν, χωρίς καν να το έχεις ζήσει. Και εγώ, βλέποντας τις προηγούμενες σεζόν, καθόμουν στον καναπέ μου και έλεγα διάφορα, αλλά όταν μπήκα δεν ήξερα τι μου γινόταν. Πρέπει να έχεις απόλυτη ψυχραιμία.

Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο κατά την παραμονή σου εκεί;

Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος μου και να πω ότι τώρα δίνω το 100% του εαυτού μου. Γι’ αυτό το λόγο, πιστεύω, ότι βγήκα από το παιχνίδι.

Οπότε, δεν θεωρείς ότι αδικήθηκες;

Η κακή ψυχολογία σε συνδυασμό με το άγχος δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Στη δική μου περίπτωση, η ψυχολογία μου ήταν όπως ήταν, λόγω της ψηφοφορίας, αλλά και του άγχους που είχα για το ότι θέλω και πρέπει να παραμείνω στο παιχνίδι. Επίσης, δεν ήθελα να κάνω λάθη σε πράγματα τα οποία έχω φτιάξει ξανά, αλλά να κάνω καινούργια και να ξεπερνάω τον εαυτό μου.

Θα πήγαινες ξανά στο MasterChef;

Αν υποθέσουμε ότι το MasterChef 4 ήταν, για παράδειγμα, ένα όνειρο και δεν το ζούσα, εννοείται ότι θα πήγαινα ξανά. Τώρα, όμως, όχι. Προτιμώ να δω τι καινούργιο θα κάνουν στον επόμενο κύκλο.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης