Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Πατρινής Πέτρας Μαυρίδη από το “Κόκκινο Ποτάμι”

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Πατρινής Πέτρας Μαυρίδη από το "Κόκκινο Ποτάμι"

Για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο ποτάμι» μίλησε στο περιοδικό Hello η πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη, η οποία αποφάσισε στα 24 της χρόνια να εγκαταλείψει μία πολλά υποσχόμενη καριέρα ως προγραμματίστρια (έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών) και ακολούθησε το όνειρό της.

«Μετά το "Κόκκινο ποτάμι" είμαι πιο πλούσια σε εμπειρίες και έχω γνωρίσει σπάνιους ανθρώπους. Στα 24 μου παραιτήθηκα από την εταιρεία όπου δούλευα προγραμματίστρια και έδωσα εξετάσεις στο θέατρο τέχνης Κουν.

Το ηλιακό όριο ήταν που με πίεσε να αποφασίσω. Σκέφτηκα πως αν πρόκειται να εργάζομαι όλη μέρα καλύτερα να είναι σε ένα αντικείμενο που κάνει ευτυχισμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός που πρόσφατα έκανε και μία εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Δείτε τις φωτογραφίες της Αρετής Κατσούλα:

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Πατρινής Πέτρας Μαυρίδη από το "Κόκκινο Ποτάμι" Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Πατρινής Πέτρας Μαυρίδη από το "Κόκκινο Ποτάμι" Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Πατρινής Πέτρας Μαυρίδη από το "Κόκκινο Ποτάμι"


Πηγή

Διαβάστε Επίσης