Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ναόμι Κάμπελ: “Έχασα ανθρώπους από τον κορωνοϊό”

Ναόμι Κάμπελ: "Έχασα ανθρώπους από τον κορωνοϊό"

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ότι έχει χάσει άτομα που γνωρίζει εξαιτίας του κορωνοϊού και αναμένει τις επόμενες δύο εβδομάδες να είναι ακόμα πιο σκληρές.

Το τοπ μόντελ, μίλησε για τις απώλειες που είχε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, μέσα από μια συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram. Ανεβάζοντας μια σέλφι, η Ναόμι Κάμπελ έγραψε:

«Πηγαίνοντας στην 4η εβδομάδα, αυτές οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες, κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα έχασα κάποιον που ξέρω, δεν υπάρχει χρόνος να θρηνήσουμε ή να είμαστε εκεί για τους αγαπημένους μας. Σας παρακαλώ κρατήστε γερά την πίστη σας! Αναπνεύστε, ξεκουραστείτε και επανέλθετε. Κρατήστε το πνεύμα σας ψηλά και τη στάση σας θετική! Σας στέλνω αγάπη».

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της στείλουν τα συλλυπητήριά τους «Λυπάμαι για τις απώλειές σου» έγραψε κάποιος. Ένας άλλος ζήτησε από το μοντέλο να μην «σταματήσει ποτέ να διαδίδει θετική αύρα».

Η Ναόμι Κάμπελ προσέχει ιδιαίτερα όταν βγαίνει από το σπίτι εν μέσω της πανδημίας και μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο προστάτευσε τον εαυτό της, ενώ ταξίδεψε πριν το lockdown στη Νέα Υόρκη. Πηγαίνοντας από το Λος Άντζελες προς τη Νέα Υόρκη λοιπόν, 49χρονη «μαύρη γαζέλα» φορούσε ολόσωμη άσπρη στολή, γυαλιά, ροζ λαστιχένια γάντια και μία μπεζ Burberry κάπα, γιατί πάνω απ' όλα είναι σούπερ μόντελ!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης