Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Alexander Wang θα πουλήσει διαδικτυακά δημιουργίες του για να ενισχύσει τον ΠΟΥ

Ο Alexander Wang θα πουλήσει διαδικτυακά δημιουργίες του για να ενισχύσει τον ΠΟΥ

Ο σχεδιαστής μόδας Alexander Wang διοργανώνει διαδικτυακή πώληση δημιουργιών του από παλαιότερες συλλογές με στόχο να συνεισφέρει στις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με τίτλο «Vault» η on line πώληση ενδυμάτων και υποδημάτων του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας σε τιμές με σημαντική έκπτωση θα διαρκέσει 72 ώρες και λήγει στις 9 Απριλίου.

Μεταξύ άλλων πωλούνται οι σήμα κατατεθέν μπότες του, τζιν σορτς και πλεχτά φορέματα και το 20% των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Ταμείου Αλληλεγγύης για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο σχεδιαστής μόδας τις μέρες της απομόνωσης λόγω της πανδημίας είναι πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις με βίντεο από τα παιδικά του χρόνια, δοκιμάζει νέες χορευτικές φιγούρες και επιδίδεται σε livestreaming με την ηθοποιό Alexa Demie. Το ενδιαφέρον ψυχαγωγικό περιεχόμενο δημοσιεύεται με το hashtag #WangFromHome.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης