Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Τομ Σέλεκ θέλει να συμμετέχει στο reunion από τα Φιλαράκια

Ο Τομ Σέλεκ θέλει να συμμετέχει στο reunion από τα Φιλαράκια

Μια από τις δημοφιλέστερες αμερικανικές κωμωδίες των τελευταίων δεκαετιών, «Τα Φιλαράκια» αναμένεται να επιστρέψει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, πιθανότατα το καλοκαίρι.

Φυσικά οι βασικοί πρωταγωνιστές, ο Ρος και η Μόνικα Γκέλερ, η Ρέιτσελ, ο Τζόι, ο Τσάντλερ και η Φοίβη θα είναι εκεί. Ωστόσο, φαίνεται πως άλλοι ηθοποιοί που πέρασαν από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», θα ήθελαν να επιστρέψουν και πάλι στον κόσμο της παρέας από τη Νέα Υόρκη.

Ο Τομ Σέλεκ υποδύθηκε τον οφθαλμίατρο με τον οποίο η Μόνικα διατηρούσε σχέση για ένα διάστημα της σειράς «Τα Φιλαράκια» πριν από δύο ολόκληρες δεκαετίες. Μιλώντας στο αμερικανικό People, ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται για τη συμμετοχή του στη σειρά. «Ήταν εξαιρετικός χώρος εργασίας. Οι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευγνώμονες για την ευκαιρία και όσο πιο καλοσυνάτοι γίνεται».

Ο Ρίτσαρντ επρόκειτο να εμφανιστεί στη ζωή της Μόνικα στη σειρά «Τα Φιλαράκια» για λίγα μόνο επεισόδια. Ωστόσο, κατά την τελευταία ανάγνωση των ρόλων τους, οι υπεύθυνοι της σειράς έκριναν πως ο οφθαλμίατρος δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του στη σειρά «Τα Φιλαράκια». «Μου είπαν, “μπορείς να κάνεις μερικά ακόμη;”. Οπότε γυρίσαμε περισσότερα. Γρήγορα συνειδητοποίησα πως ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση» σημειώνει σήμερα ο Τομ Σέλεκ.

Ο Σέλεκ επέστρεψε στη σειρά «Τα Φιλαράκια» το 2000, ως ένας τελευταίος πειρασμός στη σχέση της Μόνικα με τον Τσάντλερ. «Δεν μου έχουν ζητήσει» να είμαι μέρος του reunion, «αλλά αν προέκυπτε μια ευκαιρία, θα το έκανα ξανα!» εξηγεί ο ηθοποιός για το επικείμενο reunion της σειράς.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης