Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Τι θα γίνει με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου;

Πάτρα: Τι θα γίνει με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου;

Μέσα σε όλες τις διοργανώσεις που ματαίωσε αυτή η πανδημία είναι και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που ήταν να γίνει στην Πάτρα.

Η διοργάνωση αυτή θα φιλοξενούταν κα φέτος για ακόμα μία χρονιά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 13 και 14 Ιουνίου. Όμως δεν θα γίνει τότε και ακόμα είναι άγνωστο πότε θα γίνει.

Πάντως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος έχει ήδη ενημερώσει τα σωματεία και τους αθλητές με δήλωση του στο site της ομοσπονδίας τονίζοντας ότι παύεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έως τα μέσα Ιουλίου και βλέπουμε. Συγκεκριμένα:

«Η ΕΠΑΣ εξετάζει εναλλακτικές επιλογές ώστε, (ευχόμενοι όλα να πάνε καλά), να μπορούμε να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου, με προτεραιότητα τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Επιδιώξαμε και πετύχαμε την ένταξη του ΚΑΔ που μας αφορά σε εκείνους που δικαιούνται τις ενισχύσεις της πολιτείας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχουν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή, προσπαθούμε να περιορίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τις αρνητικές επιπτώσεις στα χορηγικά μας έσοδα, που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές, ή/και να αναπροσαρμόσουμε λειτουργίες και δράσεις, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ικανοποιητικά στα νέα δεδομένα.

Η καταβολή, μέσα στις επόμενες ώρες, της πρώτης δόσης της κρατικής επιχορήγησης, θα μας επιτρέψει να καλύψουμε υποχρεώσεις, με πρώτη εκείνη που αφορά τους σωματειακούς μας προπονητές».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης