Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σοφία Καρβέλα: Η μάχη της με τις κρίσεις πανικού

Σοφία Καρβέλα: Η μάχη της με τις κρίσεις πανικού

Ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται σε κατ’οίκον καραντίνα μαζί με τους δύο γιους της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά.

Η Σοφία Καρβέλα μένει σπίτι, αλλά φροντίζει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και να μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η κόρη της Άννας Βίσση δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες που έβγαλε, αποκαλύπτοντας στους followers της πως έκαναν μπάνιο στην πισίνα και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό.

Ωστόσο, στη λεζάντα της μιας από αυτές, η Σοφία Καρβέλα μίλησε για τις κρίσεις πανικού και το άγχος, με το οποίο έχει μάθει να ζει πολύ πριν την πανδημία του κοροναϊού.
Μάλιστα, μοιράστηκε κι ένα μυστικό που έχει βοηθήσει και την ίδια για να διαχειριστεί τον πανικό της, ενώ πρότεινε σε όσους έχουν τον ίδιο εχθρό να αντιμετωπίσουν, ειδικά τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, να κάνουν το ίδιο.

«Σήμερα άκουσα δυνατά και ξεκάθαρα από το κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης για τον κοροναϊό Gatherings for Inner Peace πώς όταν νιώθω άγχος, γιατί γενικά είμαι σε φάση πανικού και πριν τον covid- 19, αν θέλω να σταματήσω να νιώθω πανικό, αποδέχομαι πως δεν είμαι εγώ αγχωμένη αλλά καταλαβαίνω πως οι σκέψεις μου είναι τέτοιες, ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω τις γραμμές τούτες, αποδέχομαι την πιθανότητα να μην είμαι μόνο οι σκέψεις μου.

Σφίγγω δυνατά στην αγκαλιά μου τα υγιή παιδιά μου σε αυτό το σπίτι που είμαστε τυχεροί να το αποκαλούμε σπίτι και είμαι εδώ και είμαι καλά.

Αυτό δεν είναι ούτε σαφές ούτε εύκολο για άλλους, αλλά για μένα, που το να έχω εσωτερική γαλήνη είναι κάτι πρωτοφανές, είναι σημαντικό.

Ακολουθώ την αναπνοή μου, φέρνω την επίγνωση του τι είμαι πίσω από την αναπνοή μου κι αυτό σώζει κι εμένα και την ημέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα: Η μάχη της με τις κρίσεις πανικού


Πηγή

Διαβάστε Επίσης