Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

The Last Dance – Ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ

The Last Dance - Ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ

Το ντοκιμαντέρ "The Last Dance", που αφιερωμένο στον Μάικλ Τζόρνταν και τους έξι φορές πρωταθλητές ΝΒΑ, Σικάγο Μπουλς, "σπάει ήδη τα ταμεία" και έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ στα δύο πρώτα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει. Το ESPN καθήλωσε τους Αμερικανούς μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους την Κυριακή του Πάσχα και όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό δίκτυο, κατά μέσο όρο 6,1 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν στις ΗΠΑ τα δύο πρώτα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο 6,3 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ το δεύτερο επεισόδιο έβλεπαν κατά μέσο όρο 5,8 εκατομμύρια άνθρωποι. Στις ΗΠΑ, «Ο τελευταίος Χορός» έκανε πρεμιέρα, την Κυριακή του Πάσχα από το ESPN. Δεν έχουν συνυπολογιστεί οι προβολές από την πλατφόρμα του Netflix, από το οποίο μπορούν να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι σε όλον τον πλανήτη, ήδη από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (20/4).

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων, που παρουσιάζει τη συναρπαστική σεζόν 1997-98 μέχρι και τον τελευταίο τίτλο των Σικάγο Μπουλς. Οι θεατές θα μεταφερθούν εκεί όπου όλα ξεκίνησαν -από τις παιδικές ρίζες του Τζόρνταν, στις κακές συνθήκες που επικρατούσαν στους «ταύρους» πριν από την άφιξή του. Πώς "χτίστηκε" η ομάδα του Σικάγο ύστερα από το ντραφτ του Air Mike το 1984; Ποιες δυσκολίες συνάντησαν οι παίκτες των Μπουλς μέχρι τον πρώτο τίτλο τους στο NBA; Η σειρά εξιστορεί στο κοινό τις δοκιμασίες, τις δυσκολίες και τους θριάμβους που διαδραματίσθηκαν εντός αλλά κυρίως εκτός γηπέδου και αποτέλεσαν μέρος ενός φαινομένου αλλαγής κουλτούρας, με την «υπογραφή» του αέρινου Μάικλ Τζόρνταν των Σικάγο Μπουλς.

Πηγή: ESPN, AΠΕ


Πηγή

Διαβάστε Επίσης