Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ευτυχία Σιδέρη: “Όταν περάσει ο κορωνοϊός θα θέλαμε και δεύτερο και τρίτο παιδί”

Ευτυχία Σιδέρη: "Όταν περάσει ο κορωνοϊός θα θέλαμε και δεύτερο και τρίτο παιδί"

Για έναν μήνα έζησαν χωριστά η Ευτυχία Σιδέρη και ο Βραζιλιάνος συζυγός της Σεμπά Τζούνιορ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News και η Αλεξάνδρα Αντωνίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό συνέβη όταν ξαφνικά έκλεισαν τα σύνορα και ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να παραμείνει στη Σαουδική Αραβία, καθώς αγωνιζόταν στην ομάδα Αλ Σαμπάμπ, της οποίας και παραμένει μέλος.

Ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω κάποιες δουλειές και άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα κορονοϊού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως «Άννα» από την επιτυχημένη σειρά «Πολυκατοικία».

Το ζευγάρι μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε με την κόρη του στη Σαουδική Αραβία, έπειτα όμως από ένα ταξίδι της Ευτυχίας Σιδέρη στην Αθήνα με την τρίχρονη κόρη της, Λετίσια – Αμαλία, προτίμησε να μην επιστρέψει. Φοβήθηκα να φύγω με τη μικρή. Δυστυχώς ο Σεμπά έμεινε στη Σαουδική Αραβία και μέχρι να ενημερωθεί αν θα μπορούσε να ταξιδέψει και τι θα γινόταν με τις προπονήσεις, έκλεισαν τα σύνορα και δεν μπορούσε να φύγει. Είναι και αυτοί σε καραντίνα», λέει στην εφημερίδα η Ευτυχία Σιδέρη.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κατάφερε να επιστρέψει από το Ριάντ και να βρεθεί κοντά στις δύο γυναίκες της ζωής του. Αρχικά, παρέμεινε σε καραντίνα αλλά τουλάχιστον ήταν όλοι μαζί στο σπίτι και ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής επιννοούσε ευφάνταστους τρόπους για να επικοινωνεί με τη μικρή Λετίσια, τηρώντας βέβαια όλες τις προφυλάξεις. Προς το παρόν, η οικογένεια βρίσκει θαλπωρή στο πατρικό σπίτι της Ευτυχίας, με την ελληνίδα ηθοποιό να εύχεται να τελειώσουν όλα γρήγορα.

Όσο για το τι θα γίνει μετά από αυτήν τη… μπόρα και αν το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, η Ευτυχία Σιδέρη, λέει στην εφημερίδα: «Όταν περάσει αυτό, θα θέλαμε και δεύτερο και τρίτο! ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του, με τα οποία έχει πολύ καλή σχέση και τους έχει γνωρίσει τη μικρή τους αδελφή.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης