Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Brooke Shields αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή που είχε στο κόκκινο χαλί!

Η Brooke Shields αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή που είχε στο κόκκινο χαλί!

Η Brooke Shields πριν από λίγο καιρό έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όσα έχουν συμβεί στην επαγγελματική της ζωή και καριέρα και την έχουν καθορίσει. Μιλώντας για το προσωπικό της στυλ και για άγνωστα στοιχεία που έχουν συμβεί επάνω στο κόκκινο χαλί, η ηθοποιός γίνεται ακόμη πιο αγαπητή στα μάτια του κοινού.

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά: «Συχνά, αισθάνεται κανείς άβολα επάνω στο κόκκινο χαλί, ανησυχεί ότι κάποιο ρούχο θα τρυπήσει ή θα σκιστεί. Υπήρχε κάτι στην εμφάνισή μου στα βραβεία μόδας CFDA του 2018, το οποίο το αισθανόμουν ως προστασία. Το σύνολο που είχα επιλέξει, ήταν κομψό, ελαφρώς ανδρόγυνο αλλά και με θηλυκότητα. Ταίριαξε όμορφα επάνω μου- μέχρι που ήμουν στο αυτοκίνητο, όταν συνειδητοποίησα ότι είχα κάποιο είδος αλλεργικής αντίδρασης στο μακιγιάζ μου!

Ένα από τα μάτια μου πρήστηκε ακριβώς πριν βγω στο κόκκινο χαλί. Είχα πανικοβληθεί και έβαλα τα γυαλιά μου για να καλύψω το γεγονός ότι το ένα μου μάτι ήταν σχεδόν, κλειστό! Ως έφηβη, η σχέση μου με τα ρούχα ήταν κακή γιατί δεν καλλιεργούσα ποτέ το δικό μου στυλ. Φορούσα το ίδιο τζιν όλο τον χρόνο και μετά τα κόβαμε σε σορτς – αλλά κάθε φορά που έκανα ένα σετ, έπαιζα με ρούχα σχεδιαστών.

Ως μοντέλο τα ατίθασα φρύδια μου, ήταν το σήμα κατατεθέν. Τα πρακτορεία ήθελαν να τα λευκαίνω, αλλά η μαμά μου επέμενε να μην τα πειράζω».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης