Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

«Καφέ της Χαράς» – Ο θάνατος που θα συγκλονίσει το Κολοκοτρωνίτσι

«Καφέ της Χαράς» - Ο θάνατος που θα συγκλονίσει το Κολοκοτρωνίτσι

Μεγάλη αναστάτωση στο Κολοκοτρωνίτσι θα φέρει η εξαφάνιση ενός ήρωα της σειράς «το Καφέ της Χαράς» που όλοι πιστεύουν ότι έχει δολοφονηθεί.

Πρόσφατα, ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξεις του είχε πει: «Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή. Ο θάνατος δεν θα γίνει άμεσα».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’CLOCK, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι εξαφανίζεται μυστηριωδώς η Χάιδω και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;


Πηγή

Διαβάστε Επίσης