Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

MasterChef – Τι θα συμβεί απόψε στο συμβούλιο; (video)

MasterChef - Τι θα συμβεί απόψε στο συμβούλιο; (video)

Απόψε στις 21:00, στο 61ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Η μέρα συμβουλίου πάντα ξεκαθαρίζει όποιες αμφιβολίες προκύπτουν για τις προσπάθειες, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνολικό επίπεδο,των ομάδων. Με Μπλε και Κόκκινους να έχουν δουλέψει απίστευτα αρμονικά, πολλοί κατανοούν ότι οφείλουν να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο κατά τη δημιουργία των μενού στις ομαδικές δοκιμασίες. Άλλοι ανακαλύπτουν νέες πτυχές από τους χαρακτήρες των συμπαικτών τους, και άλλοι συνειδητοποιούν ότι ακόμα και ύστερα από τόσον καιρό, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζονταν, σε σχέση με κάποιους άλλους.

Κριτές και καλεσμένοι, αυτή τη φορά, δεν είναι περισσότερο αυστηροί, μιας και οι δύο ομάδες άγγιξαν σχεδόν ολοκληρωτικά το ζητούμενο. Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, καλύπτουν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία.

Οι νικητές αποχωρούν από το Συμβούλιο του MasterChef 4 για να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fun Park. Τα γέλια και οι στιγμές χαλάρωσης, σε κατάσταση απόλυτης παιδικότητας, δίνουν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας να γνωριστούν ακόμα καλύτερα. Η βραδιά τους ολοκληρώνεται στο εστιατόριο “Scorpina” στο Ψυχικό, δοκιμάζοντας θαλασσινά εδέσματα.

Την ίδια στιγμή, στην κουζίνα του MasterChef 4, οι γνώστες των οστρακοειδών φλερτάρουν με την ασυλία. Ένας όμως θα βρεθεί μετά το τέλος της δοκιμασίας, ασφαλής. Εκείνος, που θέλει την ασυλία, περισσότερο.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης